Pirineu Actiu!

logo pirineu actiu

Activitats i Tallers Tematics Educatius per Cicle inicial, Cicle Mitja,
Cicle Superior, E.S.O i Batxillerats!

La metodologia, pedagogia i temari especific, l' adaptem a les necessitats de cada centre i/o curs!

1.- TIR AMB ARC: Classes d' iniciacio i perfeccionament amb un arquer professional! ( 5€/h/alumne).

2.- EXCURSIONS A PEU: Us oferim diferents itÍneraris pels voltants de La Vall de Nuria, depenent de l'edat i la forma fisica dels participants. (2h a 7€/ persona i 3h a 9€/persona). Excursions a cims a 12'5€/persona!!

3.- SORTIDES DE NATURA: Disposem de diferents rutes i recorreguts, efectuant parades per tal d'explicar i exposar aspectes de flora, fauna, meteorologia, geologia i rastres. (2h a 7€/ persona i 3h a 9€/ persona).

4.- CURSA D'ORIENTACIO: Trobar unes valises repartides per l'entorn de La Vall de Nuria, amb l' ajuda d' un mapa- planol i una bruixola en un temps establert. (2h a 10€ per persona).

5.- ESCALADA: Iniciacio a l' escalada en rocodrom i coneixer les tecniques basiques i pautes de seguretat per desenvolupar una escalada segura i divertida. (5€/h/participant).

6.- ESPELEOLOGIA: Visitarem les coves del voltant de La Vall de Nuria, descobrint i coneixent la fauna i flora que hi habita i com es van formant les diferentes formes i cavitats.(5€/h/participant).

7.- GINCAMA: Joc que consta de diferentes i diverses proves pels voltants de La Vall de Nuria.(2h a 5€/participant).

8.- TALLER de Seguretat i Supervivencia en Alta Muntanya: Expliquem i ensenyem el material basic per anar a l'alta muntanya, aixi com les tecniques basiques e internacionals de seguretat i supervivencia.

9.- TALLER de Meteorologia: Coneixer i entendre la meteorologia d'alta muntanya, aixi com els aparells que ens ajuden a pronosticar detalladament el temps amb tots els seus factors.

10.- TALLER d'Orientacio: Saber interpretar les senyals que trobem al medi natural per guiar-nos i com utilitzar correctament un mapa amb bruixola.

11.- TALLER del Foc: Com vivien els nostres avantpassats i com creaven foc.
Practica de fer foc amb elements naturals. NOVETAT!!!!

12.- TALLER Medioambiental: Observacio i coneixememt de co• es. gestiona l'entorn natural i el conjunt de les instalacions de La Vall de Nuria com, el reciclatge, cicle de l'aigua estalvi energetic.

13.- TALLER del Cremallera: Visita a les diferents instalacions de l'estacio de Ribes Vila per entendre i comprendre millor el funcionament d'aquest mitja de transport tan peculiar de les zones d'alta muntanya d'arreu del mon.

14.- TALLER d'Astronomia: Explicacions mitologiques dels astres i constelacions. Construccio d'un planisferi e iniciacio a lorientacio.

*TALLERS TEMATICS EDUCATIUS:
(2h a 7€/persona).

* XERRADES: (1h a 4€/h/persona).

15.- CONSTRUCCIO D' IGLUS: Entre tots, fabricarem un Iglu a l'estil 2esquimal. (2h a 5€/participant).

16.- SORTIDA AMB RAQUETES: Iniciacio amb la tecnica de raquetes i diferents recorreguts e itineraris depenent de la duracio, edat i el nivell.
(2h a 7€/persona).
(3h a 9€/persona).
(4h a 11€/persona).

17.- BALL DE NIT: Animacio musical amb l' equip de so complert.(2h a 5€/persona).


18.- JOCS DE NIT: Diferents jocs amb lots, pel voltant de La Vall de Nuria(2h a 5€/persona).

19.- CLASSES D' ESQUI I SNOW: Classes d'iniciacio, perfeccionament i de competicio. (4'50€/h/persona).

MULTIACTIVITATS (personalitzables!!)

2hores a 10€/persona.
3hores a 14€/persona.
4hores a 18€/persona.
5hores a 22€/persona.


Diligencia: Pirineu Actiu! Es compromet a aportar,si sescau, les proves i documents necessaris per tal de demostrar que totes les activitats i tallers tematics educatius en aquest document estan cobertes per les nostres titulacions i tecnics que les realitzen.

Pirineu Actiu! Xevi (682067563/669756247)