Pint Ball

Racons Aventura us convida a participar a un joc d'estratègia: el Paintball.

Racons aventura proporciona: mono, màscara, una marcadora semiautomàtica ("pistola") amb 100 boles de pintura biodegradable i un àrbitre. Només cal portar roba còmoda i calçat esportiu. Es recomana adaptar la vestimenta en funció de l'estació de l'any en que ens trobem, per tal d'evitar excessos de calor o fred.

Instal·lacions: Disposem d'un camp de Paintball a les mateixes instal·lacions de l'Alberg, i dos camps més a Ribes de Freser..grup disputant una partida de Paintball, amb la possibilit d'acabar amb un dinar de barbacoa.

Tarifa de preus:

Paintball amb 100 boles: 22€
100 boles extres: 6€
En cas de grups grans consultar tarifa especial amb nosaltres.

Característiques:

  • Paintball Infantil: a partir de 8 anys.
  • Paintball: a partir de 12 anys.

Durada: De 1:30 h a 3 h en funció de la dinàmica del grup i la quantitat de voles que disposin.

Nº de participants: un mínim de 6 persones.

En el cas de ser menys poseu-vos en contacte per ajuntar-vos amb un altre grup.

Pirineu Actiu!

logo pirineu actiu

Activitats i Tallers Tematics Educatius per Cicle inicial, Cicle Mitja,
Cicle Superior, E.S.O i Batxillerats!

La metodologia, pedagogia i temari especific, l' adaptem a les necessitats de cada centre i/o curs!

1.- TIR AMB ARC: Classes d' iniciacio i perfeccionament amb un arquer professional! ( 5€/h/alumne).

2.- EXCURSIONS A PEU: Us oferim diferents itÍneraris pels voltants de La Vall de Nuria, depenent de l'edat i la forma fisica dels participants. (2h a 7€/ persona i 3h a 9€/persona). Excursions a cims a 12'5€/persona!!

3.- SORTIDES DE NATURA: Disposem de diferents rutes i recorreguts, efectuant parades per tal d'explicar i exposar aspectes de flora, fauna, meteorologia, geologia i rastres. (2h a 7€/ persona i 3h a 9€/ persona).

4.- CURSA D'ORIENTACIO: Trobar unes valises repartides per l'entorn de La Vall de Nuria, amb l' ajuda d' un mapa- planol i una bruixola en un temps establert. (2h a 10€ per persona).

5.- ESCALADA: Iniciacio a l' escalada en rocodrom i coneixer les tecniques basiques i pautes de seguretat per desenvolupar una escalada segura i divertida. (5€/h/participant).

Hípica el Pas

hipicaGrups mínim de 30 persones
 
De 5 a 9 anys:
Ponis. L'activitat consisteix en una explicació sobre la cura del poni i nocions bàsiques de com muntar, enfocada a l'edat del grup. També inclou raspallar el poni i finalment un passeig.
(5 euros per nen)

ponis
 
De 10 a 15 anys:
Coneixement del món del cavall. En aquest cas, l'activitat consta d'una explicació sobre el món del cavall i la seva cura. També tindran la tasca de preparar el cavall, que inclou el raspallar l'animal abans de col · locar l'equip i per acabar l'activitat es realitza una excursió pels voltants del riu.
(15 euros per nen)