Reglament de règim intern

1. L’Alberg Marista, legalitzat amb el N.259, amb 98 places de capacitat. Està situat entre un gran bosc i verdes prades del Pirineu, a 1100 m d’altura, essent qualificat el seu entorn com ESPAI NATURAL PROTEGIT. Coordenades: 42º 19’ 11’’ N 2º 6’ 7’’ E. Un rierol d’aigües cristal•lines hi passa arran ( Torrent Cornet ), mentre que l’Estació de RENFE és a 10 minuts caminant, a l’altre costat del riu de la vall ( Riu Rigat ) i els autocars deixen el Grup a 75 metres de la casa ( esplanada al costat del riu Rigat ).

2. RESERVES POSSIBLES: Un o més grups, segons les seves característiques. Consulteu. En principi, l’allotjament és a pensió completa,nomes dormir o dret a cuina.

3. La SOL•LICITUD ha d’anar acompanyada d’una bestreta. Aquesta bestreta no serà retornada en el cas d’anul•lació.

4. L’ARRIBADA dels grups està prevista a partir de les 16 h si el primer servei és el sopar. Procureu no arribar abans, excepte en cas de pluja o neu, o si el primer servei contractat és el dinar.

5. El PAGAMENT de l’estada es farà a l’ARRIBADA del Grup i no es podran reduir els conceptes i dies pels quals es va fer la sol•licitud. Si el NOMBRE DE PARTICIPANTS és inferior al nombre pel qual es va demanar la reserva, el grup abonarà pels no participants el 50%.

6. HORARIS: 9-Esmorzar 13,30-Dinar 20.30-Sopar 24 Nit- Descans - Silenci per respecte als altres ( Es tanca l’Alberg ).
No es serviran esmorzars a partir de les 10 h. Els pic-nics (dinar fred ) es demanaran a la cuina abans del sopar del dia anterior. Es pot pactar el dinar a les 13 h per qüestió del tren…

7. A l’ÚLTIM DIA, es deixaran les habitacions lliures ABANS DE LES 10 H ( per fer la neteja definitiva ) baixant les bosses o similars als cotxes, al saló, al menjador, o al costat de la piscina, segons convingui; es retornarà la clau a la Cuina o a Recepció. S’abandonarà la casa abans de les 16 h ( per qüestió laboral ) .

8. DESPERFECTES: Escriure sobre les parets, pintar llençols, coixineres, etc; buidat d’extintors; trencament de vidres, punts de llum, portes, vaixella, etc; tot serà tingut en compte al fer la liquidació.
No jugueu amb pilotes dintre de la casa. Controleu els retoladors i pintures en general. No jugueu amb pals ni pedres. No porteu pals, ganivets, pedres, etc, a la casa. No llanceu pedres al recinte de la Piscina. No pengeu res de les instal•lacions de llum o calefacció. No poseu xinxetes a les parets. No es pot pujar als dormitoris amb la cara pintada. Respecteu les branques dels arbres i la natura en general.
Respecteu el torrent Cornet, que passa arran de la piscina i no hi entreu ( és curs d’aigua protegit ).

9. PREUS VIGENTS: Veure Document a part. Aclariments:
* Els Monitors i Professors pagaran com els nens.
* Els Monitors d'Activitats amb les Escoles tindran el 50% de descompte.
* La Pensió no inclou begudes ni altres complements.
* Pels Grups Escolars s' inclou el berenar.
* L’estada dels nens petits, que mengen sopetes, serà gratuïta.
* Calefacció, Dutxes, Piscina, Llençol de sota i Coixinera, incloses en la Pensió.

10. INSTAL•LACIONS: A la pl. baixa, menjador de 98 places amb llar de foc i microones , dutxes(9), infermeria i habitació de minusvàlid. Habitacions amb lliteres; al 1er pis: 1 de 42 ( en departaments de 4 ), 2 de 3 i 2 de 4 places ; al 2n pis: 11 de 4 i 1 de 2. Les lliteres estan equipades amb matalassos amb llençols adaptables i coixins amb coixineres: tots els llençols i coixineres es renten cada vegada. Lavabos comuns amb aigua calenta (16), wc comuns (14), urinaris(4). Saló polivalent equipat com a sala de festes per a grups de nens. Fòrum a l'aire lliure. Tots els locals tenen calefacció central. Piscina amb terrassa ampla. Rocàdrom de 3 vies. dos cobert,barbacoa, prats i bosc per fer activitats. Camps per a jocs i esports ( futbol, futbito – bàsquet amb il•luminació artificial, voleibol). Piscina 25 x 8. Hi ha sonorització interior i exterior accessible al grup. TV, , Projector multimèdia,  , Internet WI-FI ( accés gratuït ), , 5 cartelleres 180x90. Màquina de begudes fredes i de snacks. Rentadora de roba. . S’accepten Targes. OPCIONALMENT: Monitors ( 6 ), cavalls( 8 ) (reserva prèvia ). Disposem també de 3 recorreguts de natura senyalitzats. L’Alberg gestiona 7 terrenys d’acampada amb àrea comú de wc (9 ), lavabos i safareigs ( 7), dutxes d’aigua calenta ( 8 ) i Piscina. El poble de Planoles és a l’altra vessant de la vall amb poliesportiu, parc infantil, camps d’ esports al servei dels grups i Església romànica. Molt a prop estan també La Molina, Núria, Ripoll, Puigcerdà, Montgrony, Castellar de N’Huc, el Puigmal i el Coma Ermada.

11. A les HABITACIONS resta PROHIBIT FUMAR O ENCENDRE QUALSEVOL FOC: CÀMPING GAS, ESPELMES, ETC. , PRENDRE O GUARDAR BEGUDES O ALIMENTS , COM TAMBÉ GUARDAR CAMPINGS GAS O SIMILARS. Tot això podrà fer-se, en principi, al menjador, a la sala polivalent o als exteriors. ESTA PROHIBIT FUMAR A TOTA LA CASA ( Llei 28/2005 ). A les 24 h es tancarà la casa i s’exigirà silenci per respecte als altres.
No es pot portar ampolles de licor a l’Alberg.
Les habitacions mai es comparteixen amb persones desconegudes.

12. Com a norma de HIGIENE, tothom ha de portar sac de dormir, tovallola, sabó i xancletes per a la dutxa o piscina. Cas de no dur sac de dormir, llençol de sobre ( o llogar-lo ) . . Les lliteres estan equipades amb llençol de sota i coixinera.
Les dutxes estan obertes de 21 h a 9 h . No són llocs de joc per a la mainada. Si les necessiteu en altre moment, demaneu la seva obertura a la Cuina o a Recepció.
No s’accepten gossos dintre de la casa.

13. La NETEJA: L’Alberg disposa d’aquest servei al finalitzar i durant l’estada. El Grup usuari col•laborarà a la neteja del menjador, dormitoris i entorns de la casa, especialment en estades de més d’una nit. El saló serà netejat pels seus usuaris i l’Alberg els proporcionarà el material necessari.

14. A l’àrea de la PISCINA no es realitzaran activitats alienes al bany. A la zona de platja és obligatori entrar-hi amb banyador i xancletes i no es pot fumar-hi. El ROC0DROM sols s' utilitzarà amb el material adequat que el Grup porti i amb monitor ( demaneu permís abans).

15. En cas de MALALTIA O ACCIDENT, el Servei Mèdic, Medicines i trasllats corren a càrrec del Grup, així com la Responsabilitat legal. La Clínica i Ambulàncies són a Campdevànol i la Farmàcia a Ribes de Freser. Consulteu a l’encarregat de l’Alberg.

16.La RESPONSABILITAT de les actuacions del Grup i les conseqüències que se’n derivin, rau en la màxima autoritat del Grup.

17. El Director de l’Alberg es reserva el dret d’ANUL•LAR algun article per causa justificada i procurarà en aquest cas que el Grup no en resti perjudicat.

18. La SIGNATURA de l’imprès de SOL•LICITUD de utilització de l’Alberg, comporta l’ACCEPTACIÓ del present Reglament.